Hallo

Wij zijn De Horloge Schuur. Nice2meetYou

24 Uurs Levering

De Horloge Schuur garandeert een 24 uurs levering voor de modellen die op voorraad zijn. Vandaag voor 15:00 besteld morgen in huis!

2 Jaar Garantie

Bij elk van onze producten wordt standaard 2 jaar garantie op het uurwerk geleverd. Wanneer u het product aanmeld op onze Service Portal wordt deze met 1 Jaar verlengt.

Eigen Service Center

In samenwerking met Invicta Europe kunt u een Horloge zelf ter reparatie of retour ingeven. Dit zodat u zelf zicht heeft op het process.

Gratis Verzending

Bij al onze producten zit een gratis verzending. Track & Trace & Verkzekerd zodat u het product altijd netjes krijgt geleverd en er optimaal van de experience kunt genieten.

Ook uw Privacy staat bij ons op 1

Privacy Policy

Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Klik hieronder voor onze volledige Privacy Policy. Voor eventuele vragen, aan of opmerkingen neem gerust met contact op via info@dehorlogeschuur.nl

Bekijk Privacy Policy

Contact

06-83649063

Van Doorenstraat 9

5481RC Schijndel

Noord-Brabant

Nederland

info@dehorlogeschuur.nl

Opgericht in 2017

Algemene Voorwaarden.

Duidelijke afspraken zijn essentieel bij ons.

Wilt u meer weten van onze duidelijke afspraken, Neem dan een kijkje in onze voorwaarden. Wij hebben voor niemand geen geheimen dus heeft u vragen stuur gerust een mailtje naar info@dehorlogeschuur.nl.

Bekijk Algemene Voorwaarden

Oke, Genoeg over Ons!

Onze Producten